TERMÉKEK
BEJELENTKEZÉS  

Kerékpár kölcsönzés

FIGYELEM! Kerékpár bérlés előtt érdeklődjön telefonon, az elérhető/kiadható használt kerékpár választékról!

Általános kerékpár-kölcsönzési díjak

Kölcsönzési díj: 4 000 Ft-tól/nap (kivétel országúti kerékpár) Minimális kölcsönzési idő 2 nap (48óra)

Kaució kerékpároknál: a weboldalon szereplő eladási ár

Országúti kerékpár-kölcsönzési díjak

Kölcsönzési díj: 6 000 Ft-tól/nap -  Minimális kölcsönzési idő 2 nap (48óra)

Kaució országúti kerékpárnál: a weboldalon szereplő eladási ár

A kaució fizetésére csak készpénzt tudunk elfogadni! A bérlés kezdetekor kell a kauciót készpénzben fizetni!

Általános kölcsönzési díjak kerékpárszállítókhoz

 Bérlés előtt érdeklődjön telefonon, hogy elérhető e a szállító!

Kölcsönzési díj: 3 000 Ft/nap
Minimális kölcsönzési idő: 3 nap (72 óra)

Üzletünk OTP, K&H, MKB SZÉP KÁRTYA elfogadóhely! 

 szep.

SZÉP kártyával az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe:
•   Használt kerékpár kölcsönzés

Az Ecobike-ban kizárólag a SZÉP kártyán lévő szabadidő alszámláról történhet fizetés, ami a szabadidő alszámlát fogja terhelni. SZÉP kártyás fizetés csak személyesen üzletünkben lehetséges!

KÖLCSÖNZÉSI FELTÉTELEK

1) A kölcsönzési idő lejártával az átvett kerékpárt, vagy kerékpárszállítót a Bérbe vevő köteles tiszta, száraz állapotban visszaszolgáltatni. Amennyiben a kerékpár vagy kerékpárszállító koszosan kerül visszahozatalra a bérlés végén, úgy 1.500Ft takarítási díjat számítunk fel minden esetben!
2) A kölcsönzés időtartama a 06-20/466-0987-es telefonszámon vagy a 1203 Budapest, Baross utca 3. sz. alatt személyesen - a bérleti idő lejárta előtt - meghosszabbítható.
3) Bejelentés nélküli késedelem esetén pótdíjat kell fizetni, ami napi díj esetén megkezdett új napként kerül felszámításra. A kerékpár, vagy kerékpárszállító visszavételére a kölcsönzési idő lejárta után csak nyitvatartási időben van lehetséges.
4) A kerékpár, vagy kerékpárszállító előzetes foglalása nem lehetséges. A kölcsönzés napján az üzletben található használt kerékpárokból illetve a használt kerékpárszállítóból lehet választani.
5) A bérleti díjat a kölcsönzés végén kell kifizetni.
6) A kerékpár, vagy kerékpárszállító kölcsönzése csak kaució befizetése esetén lehetséges, ami a kerékpár/ kerékpárszállító visszahozatalakor visszafizetésre kerül.  kaució összege a  terméknél a webáruházban feltüntetett eladási árral egyezik meg. A kaució fizetésére csak készpénzt tudunk elfogadni.
7) Ha a kerékpár, vagy kerékpárszállító megsérül, vagy hiányosan hozzák vissza, a javítás, illetve a sérült vagy hiányzó alkatrész árát a Bérbe vevő köteles megtéríteni. Ha a kerékpár, vagy kerékpárszállító javíthatatlan állapotban kerül vissza, vagy elvész, a Bérbe vevő a kauciót nem kapja vissza.
8) Kölcsönözni csak két érvényes, személyazonosításra alkalmas igazolvány felmutatásával lehet (pld: személyazonosító kártya, személyi igazolvány, vezetői engedély, lakcím kártya) Kiskorúak csak szülői jelenlét mellett kölcsönözhetnek. 
9) A kerékpáros forgalomba való részvételhez szükséges felszerelésekről úgy mint világítás, prizma, csengő, láthatósági mellény a Bérbe vevőnek kell gondoskodnia. Az ennek hiányából adódó bírságért a felelősséget a Bérbe vevőnek kell vállalnia!              

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom