TERMÉKEK
BEJELENTKEZÉS  

Szállítási feltételek

Kérjük mindenképpen figyelmesen, olvassa el alábbi üzletszabályzatunkat, mielőtt regisztrálna rendszerünkben, és első vásárlását lebonyolítaná!

A www.ecobike.hu webshopban történő vásárlás elektronikus úton, interneten keresztül lehetséges, banki átutalásos előrefizetéssel, utánvételes postai szállítással. Az ecobike webshopban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, elfogadja jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelezőnek tekinti. Az ecobike webshopban történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, és tisztában van a vásárlás menetével.

üzemeltető:
Ecobike 2010 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
székhely:
1203 Budapest, Baross utca 3. 9. üzl.
e-mail:
info@ecobike.hu
adószám:
12448896-2-43
cégjegyzékszám:
Cg. 01-09-934874

Kiszállítás, áruátvétel

A beérkezett rendeléseket az árukészlettől függően időrendben teljesítjük. Raktáron lévő termékek esetében a megrendelt termékek kiküldését a vevő fizetést - az Ecobike számlájára való beérkezést - követően legfeljebb 3 munkanapon belül elindítjuk. Csak külön megrendelésre vásárolható termékek esetén fenti határidő a rendelés és kiszállítás idejével meghosszabbodik, az adott termék gyártójának vagy nagykereskedelmének szállítási feltételei szerint. Sajnos nincs mindig lehetőségünk naprakész készlet-információt kapni minden forgalmazótól, ezért előfordulhat, hogy a webshop átmenetileg olyan termékeket is tartalmaz, amely már nem szerezhető be a forgalmazótól.

A megrendelt termékeket belföldre az MPL postai szolgáltatással szállítjuk ki. A szállítási költségek a vevőt terhelik. A Magyar Posta 2 munkanapos szállítási időt garantál. Abban az esetben, ha a kézbesítés időpontjában az átvevő nem tartozkódik a kiszállítási címnek megjelölt helyen, a kézbesítő értesítőt hagy, amellyel a helyi Postán átvehető a csomag. Telefonos értesítést előre a csomag érkezéséről, sem az Ecobike, sem a Magyar Posta nem tud adni!

Fizetés

Rendszerünkben az alábbi fizetési módok közül választhat:

•    Előreutalás: Előre a végösszeg átutalásával az Ecobike 2010 Kft. bankszámlájára, melyet a rendelés visszaigazoló e-mailben megküldünk, amennyiben ez a fizetési mód lesz kiválasztva.
•    Utánvétes fizetés: Készpénzben történő fizetés a csomag átvételekor. (Forintban, és csak Magyarország területén).
•    Készpénzes fizetés: A személyes átvételkor - a megrendelés a visszaigazolásától számított 3naptári napon belül vehető át - az Ecobike Kerékpárüzlet és szerviz 1203 Budapest, Baross utca 3. szám alatti üzlethelyiségében, nyitvatartási időben.
Ha a megrendelés a visszaigazolás után 3naptári napon belül nem kerül átvételre, a rendelést töröljük!

SZÉP kártyás fizetés csak személyesen üzletünkben lehetséges és a szabadidő alszámlát fogja terhelni!

Belföldi szállítási díjaink az alábbi módon alakulnak:

  • Előre utalásos fizetés standard csomag 2kg-ig: 1.890 Ft
  • Előre utalásos fizetés nem standard csomag (nagy méret pl:kormány, váz, gyermekülés, kerék, felni, teleszkóp, villa, sárvédő, gumi külső, műhely pumpa): 3.990 Ft
  • Előre utalásos fizetés kerékpárra: 5.990Ft
  • Utánvétes fizetés standard csomag 2kg-ig: 2.890 Ft
  • Utánvétes fizetés nem standard csomag (nagy méret pl:kormány, váz, gyermekülés, kerék, felni, teleszkóp, villa, sárvédő, gumi külső, műhely pumpa): 4.490Ft

 FIGYELEM! A szállítási díj kerékpár vásárlásnál előre utalás esetén 5.990Ft, utánvétes fizetés nem lehetséges.

Kerékpár vásárlás esetén INGYENES kiszállítás, Pesterzsébet, Soroksár, Csepel, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós településre!

Áraink a csomagolás költségeit tartalmazzák!
Amennyiben a megrendelő (vásárló) a csomag feladása után mondja vissza a megrendelését, a szállítás költsége a megrendelőt (vásárlót) terheli!
Külföldi szállítási díjak kalkulálásához szükségünk van a megrendelt termékek listájára, hogy a futárcég díjszabása szerint várható szállítási díjat számíthassunk. Ez a díj függ a csomag tömegétől és a cél országtól is. Külföldi szállítás esetén kérjük, érdeklődj e-mailben ügyfélszolgálatunkon.

Kerékpárok kiszállítása

Minden általunk értékesített kerékpárhoz kitöltött, lepecsételt garanciafüzet is jár. A kerékpárokat teljesen összeszerelve, beállítva szállítjuk házhoz, de technikai okokból a kormány és a pedálok kiszerelésre kerülnek. A pedálok és kormányfej csavarok meghúzása otthon is elvégezhető, minimális rutin megléte esetén. A pedálok betekerésekor ügyeljen arra, hogy melyik pedál melyik oldalra kerül (L=bal, R=jobb). A pedálok meghúzási nyomatéka 35-55Nm, míg a kormányfej csavaroké kb 10Nm. A nem megfelelő szerelés, vagy az ajánlott meghúzási nyomatéktól való eltérés garanciavesztéssel jár, ezért ha bizonytalan, forduljon szakemberhez, vagy vegye fel szervizünkkel a kapcsolatot.

A helyreállításhoz szükséges szerszámok:

•    Pedál betekeréséhez: 15-ös villáskulcs
•    Kormányhoz: 5-6-os imbuszkulcs szükséges
•    Első kerékhez: 15-ös villáskulcs

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom