TERMÉKEK
BEJELENTKEZÉS  

Rólunk

Az Ecobike név az angol "ecology" szóból született, a kerékpár és a kerékpározás szeretete mellett egy kicsit a környezettudatosság fontosságára is fókuszálva, hiszen környezetünk védelme remélhetőleg nem csak a kerékpárosok, hanem mindenki számára egyre fontosabbá válik, mind a saját magunk, mind utódaink érdekében.

Üzletünkben a megszokottól eltérően megpróbálunk egy kissé speciális választékkal szolgálni a kerékpárosok, a kerékpározás iránt érdeklődők számára. A hagyományos mountain bike, országúti és gyermek kerékpár paletta mellett túrakerékpárok, treking kerékpárok, városi kerékpárok, single speedek valamit a túrakerékpározással kapcsolatos kiegészítők, úgymint táskák, szerszámok, kulacsok, pumpák, világítás, zárak, sárvédők, csomagtartók fejvédők, alkatrészek stb. átlagosnál szélesebb választékával kívánjuk fogadni a kerékpározás szerelmeseit.
Választékunkat folyamatosan bővítjük. Kerékpárkészletünk folyamatosan 70-80db között van. Főbb márkák: HEAD, GEPIDA, GT, NEUZER, ROCK MACHINE.

      

Kerékpárszaküzletünk nagy hangsúlyt fektet a használt kerékpárok és alkatrészek adás-vételére, valamint a korrekt szerviz szolgáltatásra is. Most kérem engedje meg, hogy mint az üzlet vezetője, bemutatkozzam Önnek. Marosi Péter vagyok, az üzlet tulajdonosa.

1999-ben kezdtem tevékenységemet a kerékpár kereskedelemben. A Cseke Kerékpár forgalmazó Nagykereskedelmi ZRt. munkatársaként, a Magellan Team csapatával, kerékpárok és alkatrészek forgalmazásával foglalkoztunk. Örömmel vettem részt, e két, mára méltán ismert és elismert hazai kerékpáros márka, a Magellan, és a Bike Positive termékeinek fejlesztésében, egészen 2007-ig.

Eddigi, kb. 10 éves kerékpáros szakmai, illetve kereskedelmi tapasztalatomat felhasználva döntöttem úgy, hogy 2010 márciusában, Pesterzsébet szívében, Ecobike néven megnyitom saját kerékpár- és alkatrész üzletemet. Azon leszek, hogy az Ecobike kerékpárüzletben minden érdeklődőmet megfelelő szaktanáccsal lássam el, valamint hogy a választékból segítsek megtalálni mindenki számára az optimális terméket. Ha esetleg mégsem találnánk meg azonnal a megoldást, nem adjuk fel! Rendelésre rövid határidőn belül beszerzem a kért terméket!

Remélem, hogy hamarosan vásárlómként köszönthetem újra!

Addig is hátszelet!
 

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom